طرز تهیه ی اسپرینگ رول سبزیجات
• دو عدد تخممرغ
• دو پیمانه آرد
• ¾ پیمانه شیر
• نصف قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای لایه میانی
• ۵۰۰ گرم قارچ نگینی خرد و سرخ شده
• نصف عدد فلفل دلمهای رنگی نگینی خرد شده
• نصف پیمانه پیاز سرخ شده
• دو حبه سیر رنده و تفت داده شده
• ۳۰ گرم کره
• ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
• نصف قاشق چایخوری پودر ارگانو
• یک قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز
• دو عدد تخممرغ
• آرد سفید، آرد سوخاری و روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا خمیر اسپرینگ را آماده میکنیم. شیر و تخممرغها را با همزن مفتولی میزنیم تا یکدست شود. نمک را و در آخر کمکم آرد الک شده را اضافه میکنیم تا مخلوط یکدست شود و به صورت ماست غلیظ درآید.
۲٫ مواد را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم. در تابه نچسبی به قطر ۲۰ سانتیمتر که با برس چرب کردهایم و روی حرارت قرار دادهایم، دو قاشق سوپخوری از مواد ریخته و پخش میکنیم تا یک طرف آن سرخ شود، سپس خمیر را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
۳٫ در ظرف دیگری کره، پیاز سرخ شده و سیر را تفت داده، قارچ، فلفل دلمهای، ادویه و نمک را اضافه کرده و در آخر پنیر را افزوده و از روی حرارت برمیداریم.
از این مواد دو قاشق غذاخوری روی رولها قرار داده، سپس آن را میپیچیم و در آرد سفید، بعد در مخلوط تخممرغها، نمک و فلفل زده، در آخر در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ اطراف آن را سرخ کرده و با سبزیجات دورچین سرو میکنیم .