خانه / سبک زندگی / بروشتا,پیش غذای ایتالیایی

بروشتا,پیش غذای ایتالیایی

بروشتا یا بروسکتا پیش غذای ایتالیایی خوش طعم و عطر

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

گوجه فرنگی سفت…. ۳ عدد
ریحان تازه…. ۵ شاخه
سیر…. ۵ حبه
نان باگت…. ۱۰ برش
روغن زیتون…. به میزان لازم
پنیر پارمژان…. به میزان لازم
نمک و فلفل…. به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

 ۱ – نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
۲ – سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید. گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روینان‌ها ریخته و با تکه‌های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.
۳ – پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه‌ها قرار دهید و سرو نمایید.
نکات مفید:
۱ – ریحان اصلی که در این غذا استفاده می‌شود ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتما از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر بوی بهتری دارد.

۲ – از پنیر‌های دیگر نیز می‌توانید بر روی این غذا سود ببرید. مانند پنیر بلوچیز یا فتا یا…
۳ – مواد دیگری نیز می‌توان بر روی این غذا استفاده کرد اما در دستور اصلی این غذا همین مواد مورد استفاده قرار گرفته است.

این را هم بخوان :  دسر پلمبیر

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

شرط عجیب رضا عطاران برای بچه دار نشدن

شرط عجیب رضا عطاران برای بچه دار نشدن

رضا عطاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا تا به امروز بچه دار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *