خانه / سبک زندگی / طرز تهیه باقلوای فندقی

طرز تهیه باقلوای فندقی

باقلوای استانبولی خوشمزه با تزئینی متفاوت

مواد لازم

۱ بسته یوفکا مخصوص باقلوا
۲ پیمانه فندق خرد شده
۱۲۵ گرم کره
«……مواد لازم برای شربت……»
۲ لیوان شکر
۱٫۵ لیوان آب
۱/۲ لیموترش تازه
شکلات تلخ آب شده برای تزئین

دستور پخت

ابتدا شربت باقلوا را آماده می کنیم به این ترتیب که شکر و آب و یک تکه لیمو را در یک قابلمه می ریزم و روی حرارت می گذاریم تا بجوش بیاید .

وقتی جوشید و کمی قوام آمد از روی حرارت برمی داریم اجازه می دهیم تا خنک شود.

در یک ماهی تابه کره را آب می کنیم وقتی کره بجوش آمد آن را از صافی رد می کنیم . فندق ها را طوری خرد می کنیم تا پودر نشود .

یوفکاهای مخصوص باقلوا را سه تا سه تا جدا می کینم ومابین هر سه برگ یوفکا با برس کره آب شده می پاشیم .

فندق خرد شده در قسمت پهنای یوفکا می پاشیم و رول می کنیم فندقها در قسمت وسط رول می ماند .

همه یوفکاها را سه تا سه تا به این ترتیب درست می کنیم و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده باقلواهای آماده شده را روی کاغذ روغنی مرتب می چینیم.

باقیمانده کره را با برس روی باقلواها می مالیم و کمی صبر می کنیم تا کره به خورد باقلواها برود .

بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم .بعد از این که روی باقلواها طلایی شد از فر بیرون می آوریم و شربت ولرم را با ملاقه روی آنها می ریزیم و صبر می کنیم تا شربت به خورد باقلواها برود و خنک شود .

حالا باقلواها را به انذازه های دلخواه برش زده و با شکلات تلخ آب شده تزئین کرده و سرو می کنیم .

این را هم بخوان :  تاج عروس

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

فواید رابطه جنسی سالم در سلامت جسم و زیبایی پوست

داشتن رابطه جنسی سالم تاثیرات زیادی بر افزایش سطح سلامت بدن و پوست شما خواهد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *