خانه / سبک زندگی / طرز تهیه تیان

طرز تهیه تیان

طرز تهیه تیان نوعی غذای ساده چینی

مواد لازم:
• ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱ عدد پیاز زرد متوسط
• ۱ قاشق چایخوری سیر، ساطوری شده
• ۱ عدد کدو سبز متوسط
• ۱ عدد کدو حلوایی زرد متوسط
• ۱ عدد سیب زمینی متوسط
• ۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
• ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• ۱ فنجان پنیر ایتالیایی، رنده شده
دستور تهیه:
۱٫ فر را بگذارید در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شود. پیاز را خرد کنید و سیر را ساطوری کنید. هر دوی آنها را در ماهیتابه ای با روغن زیتون تفت دهید (حدود ۵ دقیقه) تا نرم شوند.

۲٫ در حالیکه پیاز و سیر تفت داده می شوند، بقیه سبزیجات را برش های باریکی بزنید.

۳٫ داخل قالب یا ظرف فر مربع شکلی را اسپری روغن بزنید (یا چرب کنید). پیاز و سیر نرم شده را ته ظرف بریزید. برش های باریک سبزیجات را به شکل عمودی و مختلط در ظرف بچینید. سپس آویشن خشک، نمک و فلفل روی آنها بپاشید.

۴٫ روی ظرف را با فویل بپوشانید و نیم ساعت در فر بپزید. سپس ظرف را از فر درآورده و فویل روی آن را بردارید. رویش پنیر بپاشید و دوباره ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.

۵٫ حالا از فر دربیاورید و سرو کنید.

این را هم بخوان :  چای,برای روزهای خستگی

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

تهران، پایتخت جراحی بینی در جهان

به ادعای رییس “انجمن جراحان پلاستیک” روزانه بیش از ۳۰۰ عمل جراحی بینی در شهر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *