خانه / سبک زندگی / طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری

طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری

این فیله مرغ فوق العاده خوشمزه و شیک هست مخصوصا برای مهمونی، حتما امتحانش کنید. یه طعم جدید است .

fo2651

مواد لازم :

 فیله مرغ۶ عدد بزرگ
 نمک و فلفل سیاه تازه کوبیدهبه مقدار لازم
 کره۹۰ گرم
 ژامبون مرغ۳ برش ریز ریز شده
سیر۲ حبه پوره شده
پودر خردلیک دوم ق چ
ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیزیک ق چ
سس ورستر شایریک و یک دوم ق غ
نان تست تازهیک پیمانه ریز ریز خرد شده
پنیر پارمزانیک سوم پیمانه رنده شده
جعفری خرد شدهیک و یک دوم قاشق غ

طرز تهیه :
فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید ( حواستون باشه تست نکنید) . دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید.

طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری,پخت فیله مرغ

سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید.

طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری,پخت فیله مرغ

اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده. یادمه وقتی میخواستم میتلف درست کنم همه جا رو زیرو کردم و این سس گیرم نیومد منم جاش سس سالسا ریختم فکر میکردم طعمش تند ولی تویه مجله آشپزی خوندم که میشه جایگزین از سرکه ترشی استفاده کرد.

شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی سس ماهی هم مثله این سس گیر نمیاد فقط سوپر مارکتهایی که جنس خارجی میارند شاید از قبل هنوز داشته باشند. سس ماهی “Sous Mahi ” اگه زمانی توی دستور غذایی دیدید همچین سسی هست بدونید اسم سس؛ ماهی هست نه اینکه سس مخصوص ماهی باشه. یه سس خیلی خیلی تند تایلندیه که برای درست کردن ” کیمچی ” هم استفاده میشه.اگه یه روزی دیدید حتما این دو تا سس را بخرید، اینها به همراه سس سویا طعم جدیدی به غذاها میدند که تا حالا ممکنه امتحان نکرده باشید.

حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.

برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید.

طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری,پخت فیله مرغ

این را هم بخوان :  قبل از خواستگاری چی بخوریم؟

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

فواید رابطه جنسی سالم در سلامت جسم و زیبایی پوست

داشتن رابطه جنسی سالم تاثیرات زیادی بر افزایش سطح سلامت بدن و پوست شما خواهد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *