خانه / سبک زندگی / فوت و فن های کباب کوبیده

فوت و فن های کباب کوبیده

فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده

اگر تمایل داشته باشید کباب را در منزل تهیه کنید، از سلامت آن مطمئن هستید، معمولا برای تهیه کباب سیخی از گوشت گوسفند با چربی بیشتر (قلوه گاه) استفاده می شود.

بهتر است نمک را در مراحل  آخر به کباب اضافه کنید.
گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا بافت آن له شود و هنگامی که ورز می دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.

برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.
گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.
اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی افتد.

اگر بین آماده کردن سیخ ها و پختن آن فاصله ای می افتد بهتر است سیخ های کباب را در جای سرد قرار دهید. قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ ها را بگیرید.

این را هم بخوان :  کیک میوه جدید

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

تصاویری از منزل جدید و سوپر لوکس جنیفر لوپز

تصاویری از منزل جدید و سوپر لوکس جنیفر لوپز، جنیفر لوپز بازیگر و خواننده پورتوریکویی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *