Code Center کیک شکلاتی آلمانی | شادابتور: عکس | کلیپ | موزیک
خانه / سبک زندگی / کیک شکلاتی آلمانی

کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

مواد اولیه : 

برای ۱۲ نفر
 
شکر                                                ۳۴۰ گرم
آرد                                                  ۱۷۰ گرم
پودر کاکائو             ۶۰ گرم + ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر                    ۳/۴ قاشق چای خوری
جوش شیرین                ۳/۴ قاشق چای خوری
نمک                           ۳/۴ قاشق چای خوری
شیر                                          ۳/۴ فنجان
کره                  ۶ قاشق غذاخوری (آب شده)
تخم مرغ                                         ۱ عدد
زرده تخم مرغ                                  ۱ عدد
وانیل                        ۳/۴ قاشق چای خوری
اسانس بادام             ۱/۸ قاشق چای خوری
آب                  ۳/۴ فنجان (آب جوشیده گرم)
پودر نارگیل                                   ۲۰۰ گرم
گردو                            ۱۱۵ گرم (خرد شده)
شیر                                          ۴۰۰ گرم
وانیل                            ۱ قاشق غذاخوری
کره                                           ۲۸۰ گرم
شکلات                                     ۲۸۵ گرم
شربت ذرت                  ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

طرز تهیه لایه های کیک:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب ها را با روغن چرب کنید و داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید.

شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
۳/۴ فنجان شیر، ۶ قاشق غذاخوری کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل و اسانس بادام را داخل یک کاسه بزرگ دیگر مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را با مخلوط آرد با هم زن برقی روی سرعت پایین به مدت یک دقیقه ترکیب کنید. سرعت دستگاه را پایین بیاورید و مقداری آب اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیر را بین سه قالب تقسیم کنید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از آن بگذارید کیکها به مدت ۱۵ دقیقه خنک شوند و با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید و داخل سینی قرار دهید و کاغذ ها را با دقت از کیک ها جدا کنید.

طرز تهیه مواد داخل کیک:

دمای فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) کاهش دهید. پودر نارگیل را داخل یک دیس پهن بزرگ پخش کنید و گردوها را روی ظرف دیگر پخش کنید. گردو ها را در بالای فر و نارگیل ها را زیر آن قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۸ دقیقه تست کنید تا طلایی شوند و بعد از فر دربیاورید.
دمای فر به ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) افزایش دهید. ۴۰۰ گرم شیر را داخل یک دیس پیرکس گود بریزید و روی آن را محکم با فویل ببندید.

ظرف شیر را داخل یک ظرف پر از آب قرار دهید و سپس وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. بعد ظرف را از آب دربیاورید و شیر را با گردو و نارگیل و ۱ قاشق غذاخوری وانیل مخلوط کنید و روی آن فویل بکشید تا گرم بماند.

طرز تهیه سس:

۲۸۰ گرم کره را داخل یک قابلمه سه لیتری آب کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات و شربت ذرت را به آن اضافه کنید تا اینکه شکلات آب شود. یک پیمانه از سس را داخل یک کاسه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و باقیمانده سس را در دمای معمولی اتاق قرار دهید.

طرز چیدن کیک:

لایه اول کیک را روی سینی قرار دهید و روی آن نصف مخلوط نارگیل را بریزید و آرام با کاردک پخش کنید. سپس کیک دوم را قرار دهید و روی آن نصف دیگر مخلوط نارگیل را پخش کنید و روی آن کیک سوم را قرار دهید و روی آن سس سرد را پخش کنید. سس باقیمانده را روی حرارت ملایم گرم کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا براق و کمی رقیق شود. سس را روی کیک و دور تا دور آن پخش کنید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

این را هم بخوان :  کیک شکلاتی با موس شکلاتی
فروشگاه کاندوم

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

زندگی شاد

چگونه زندگی شادی داشته باشیم

شاید این سوال که «چگونه زندگی شادی داشته باشیم» یکی از مهمترین سوالات زندگی هر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *