طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
مواد اولیه :
شکر ۳۴۰ گرم |
آرد ۱۷۰ گرم |
پودر کاکائو ۶۰ گرم + ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر ۳/۴ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۳/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
شیر ۳/۴ فنجان |
کره ۶ قاشق غذاخوری (آب شده) |
تخم مرغ ۱ عدد |
زرده تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۳/۴ قاشق چای خوری |
اسانس بادام ۱/۸ قاشق چای خوری |
آب ۳/۴ فنجان (آب جوشیده گرم) |
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم |
گردو ۱۱۵ گرم (خرد شده) |
شیر ۴۰۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق غذاخوری |
کره ۲۸۰ گرم |
شکلات ۲۸۵ گرم |
شربت ذرت ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
طرز تهیه لایه های کیک:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب ها را با روغن چرب کنید و داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید.
شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
۳/۴ فنجان شیر، ۶ قاشق غذاخوری کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل و اسانس بادام را داخل یک کاسه بزرگ دیگر مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را با مخلوط آرد با هم زن برقی روی سرعت پایین به مدت یک دقیقه ترکیب کنید. سرعت دستگاه را پایین بیاورید و مقداری آب اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را بین سه قالب تقسیم کنید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از آن بگذارید کیکها به مدت ۱۵ دقیقه خنک شوند و با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید و داخل سینی قرار دهید و کاغذ ها را با دقت از کیک ها جدا کنید.
طرز تهیه مواد داخل کیک:
دمای فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) کاهش دهید. پودر نارگیل را داخل یک دیس پهن بزرگ پخش کنید و گردوها را روی ظرف دیگر پخش کنید. گردو ها را در بالای فر و نارگیل ها را زیر آن قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۸ دقیقه تست کنید تا طلایی شوند و بعد از فر دربیاورید.
دمای فر به ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) افزایش دهید. ۴۰۰ گرم شیر را داخل یک دیس پیرکس گود بریزید و روی آن را محکم با فویل ببندید.
ظرف شیر را داخل یک ظرف پر از آب قرار دهید و سپس وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. بعد ظرف را از آب دربیاورید و شیر را با گردو و نارگیل و ۱ قاشق غذاخوری وانیل مخلوط کنید و روی آن فویل بکشید تا گرم بماند.
طرز تهیه سس:
۲۸۰ گرم کره را داخل یک قابلمه سه لیتری آب کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات و شربت ذرت را به آن اضافه کنید تا اینکه شکلات آب شود. یک پیمانه از سس را داخل یک کاسه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و باقیمانده سس را در دمای معمولی اتاق قرار دهید.
طرز چیدن کیک:
لایه اول کیک را روی سینی قرار دهید و روی آن نصف مخلوط نارگیل را بریزید و آرام با کاردک پخش کنید. سپس کیک دوم را قرار دهید و روی آن نصف دیگر مخلوط نارگیل را پخش کنید و روی آن کیک سوم را قرار دهید و روی آن سس سرد را پخش کنید. سس باقیمانده را روی حرارت ملایم گرم کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا براق و کمی رقیق شود. سس را روی کیک و دور تا دور آن پخش کنید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.