طرز تهیه پلمبیر
مواد لازم
شیر یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
ورق ژلاتین ۲عدد
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۳۰ گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه ۱ پیمانه
خلال پسته ۳۰ گرم
مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به میزان لازم
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید سپس زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود حالا ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود سپس شیر را داغ کنید و ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید
خامه را با پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفیده را با هم زن هم بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید
ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید سپس این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.