دلمه انجیر

طرز تهیه دلمه انجیر

برای ۴ نفر

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه + ۶ ساعت زمان برای خیساندن

زمان پخت : ۳۵ دقیقه

مواد لازم :

برگ چای ۱ قاشق مربا خوری

انجیر خشک ۲۵۰ گرم

گردوی خرد شده تقریبا ۲ قاشق غذاخوری

بادام خرد شده تقریبا ۲ قاشق غذاخوری

پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق مرباخوری

ماست ۱۸۰ میلی لیتر برای سرو کردن

مواد لازم برای تهیه ی شربت :

گلاب ۶۰ میلی لیتر

عسل ۳ قاشق غذاخوری

برگ بو ۳عدد

پوست لیموی رنده شده مقداری

طرز تهیه :

برگ های چای را به مدت ۲- ۳ دقیقه داخل آب جوش ریخته دم کنید . چای آماده شده را درون یک ظرف متوسط  بریزید و انجیرها اضافه کنید . اجازه دهید به مدت ۶ساعت خیس خورده و نرم شوند .

انجیر ها را آبکش کنید . آبش را نگه دارید .

گردو ها ، بادام ها و پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید .

این را هم بخوان :  مدل تاج عروس 2014

با یک چاقوی تیز پایین انجیرها را برش بزنید و داخلشان را از مخلوط  بالا پر کنید . بعد انجیرها را داخل ظرف فر بچینید به طوری که دسته ی انجیرها رو به بالا باشد .

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید .

طرز تهیه ی شربت :

آب چای کنار گذاشته را به همراه گلاب ، عسل ، رنده ی پوست لیمو و برگ بو داخل قابلمه ای کوچک بریزید . روی شعله ی متوسط بگذارید تا بجوشد . زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به صورت آرام بجوشد . شربت آماده شده را به صورت گرم روی انجیرها بریزید . سپس آنها را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .

دلمه ی انجیر آماده است .انجیرها را در ۴ پیش دستی بگذارید و به همراه یک قاشق غذاخوری ماست سرو کنید .

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

زن افغانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی یکی از عباراتی است که بسیار جستجو میشود. اگر به دنبال زن افغانی هستید این مطلب را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *