طرز تهیه دلمه انجیر
برای ۴ نفر
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه + ۶ ساعت زمان برای خیساندن
زمان پخت : ۳۵ دقیقه
مواد لازم :
برگ چای ۱ قاشق مربا خوری
انجیر خشک ۲۵۰ گرم
گردوی خرد شده تقریبا ۲ قاشق غذاخوری
بادام خرد شده تقریبا ۲ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
ماست ۱۸۰ میلی لیتر برای سرو کردن
مواد لازم برای تهیه ی شربت :
گلاب ۶۰ میلی لیتر
عسل ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو ۳عدد
پوست لیموی رنده شده مقداری
طرز تهیه :
برگ های چای را به مدت ۲- ۳ دقیقه داخل آب جوش ریخته دم کنید . چای آماده شده را درون یک ظرف متوسط بریزید و انجیرها اضافه کنید . اجازه دهید به مدت ۶ساعت خیس خورده و نرم شوند .
انجیر ها را آبکش کنید . آبش را نگه دارید .
گردو ها ، بادام ها و پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید .
با یک چاقوی تیز پایین انجیرها را برش بزنید و داخلشان را از مخلوط بالا پر کنید . بعد انجیرها را داخل ظرف فر بچینید به طوری که دسته ی انجیرها رو به بالا باشد .
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید .
طرز تهیه ی شربت :
آب چای کنار گذاشته را به همراه گلاب ، عسل ، رنده ی پوست لیمو و برگ بو داخل قابلمه ای کوچک بریزید . روی شعله ی متوسط بگذارید تا بجوشد . زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به صورت آرام بجوشد . شربت آماده شده را به صورت گرم روی انجیرها بریزید . سپس آنها را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
دلمه ی انجیر آماده است .انجیرها را در ۴ پیش دستی بگذارید و به همراه یک قاشق غذاخوری ماست سرو کنید .