سالاد بلغور به سبک مکزیکی با گوشت چرخ کرده، فلفل و ذرت
یک پشقاب از این سالاد حاوی، هیدرات کربن، پروتئین و سبزیجات می باشد و آماده کردن آن کمتر از یک ساعت از وقت شما را خواهد گرفت
مواد لارم برای 6 تا 8 نفر:
یک لیوان عدس سیاه
یک لیوان بلغور خرد شده
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیاز خرد شده
350 گرم گوشت چرخ کرده
3 حبه سیر خرد شده
4 عدد قارچ خرد شده
هویج خرد شده
150 گرم دانه ذرت
3 عدد گوجه که باید پوست و تخم آن را گرفته و خرد کنید
یک عدد فلفل سبز تند خرد شده
2 عدد فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
450 میلی لیتر سوپ مرغ و سبزیجات
نصف قاشق مرباخوری روغن چیلی
نصف دسته گشنیز
طرز تهیه:
1. عدس سیاه را با مقدار زیادی آب به مدت نیم ساعت بپزید تا کاملا پخته و نرم شود. عدس را آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. پیاز را در یک دیگ متوسط سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و سرخ کردن را ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سیر، قارچ، هویج، ذرت، گوجه، فلفل، عدس، بلغور و سوپ مرغ را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. در دیگ را گذاشته و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
3. بعد از پخت آن را به مدت 10 دقیقه کناری بگذارید، سپس روغن چیلی و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید.