طرز تهیه شیرینی سیب و دارچین
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
خمیر نان ۹ رول (خمیر دارچینی) |
سیب ۵۹۵ گرم (بدون پوست و هسته و خرد شده) |
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم |
جو ۳/۴ فنجان |
گردو ۳/۴ فنجان (خرد شده) |
آرد ۳۰ گرم |
کره ۵۵ گرم (نرم شده) |
طرز تهیه:
خمیر دارچینی را روی سینی چرب شده ۲۲ در ۳۳ سانتیمتری قرار دهید و سیب را روی آنها پخش کنید.
در یک کاسه، شکر، جو، گردو، آرد و کره را با یکدیگر مخلوط کنید و روی سیب بریزید و به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد و بعد بگذارید خنک شوند و سرو نمایید.