طرز تهیه باقلوای فندقی

باقلوای استانبولی خوشمزه با تزئینی متفاوت

مواد لازم

1 بسته یوفکا مخصوص باقلوا
2 پیمانه فندق خرد شده
125 گرم کره
«……مواد لازم برای شربت……»
2 لیوان شکر
1.5 لیوان آب
1/2 لیموترش تازه
شکلات تلخ آب شده برای تزئین

دستور پخت

ابتدا شربت باقلوا را آماده می کنیم به این ترتیب که شکر و آب و یک تکه لیمو را در یک قابلمه می ریزم و روی حرارت می گذاریم تا بجوش بیاید .

 

وقتی جوشید و کمی قوام آمد از روی حرارت برمی داریم اجازه می دهیم تا خنک شود.

در یک ماهی تابه کره را آب می کنیم وقتی کره بجوش آمد آن را از صافی رد می کنیم . فندق ها را طوری خرد می کنیم تا پودر نشود .

یوفکاهای مخصوص باقلوا را سه تا سه تا جدا می کینم ومابین هر سه برگ یوفکا با برس کره آب شده می پاشیم .

این را هم بخوان :  میگو شانگهای

فندق خرد شده در قسمت پهنای یوفکا می پاشیم و رول می کنیم فندقها در قسمت وسط رول می ماند .

همه یوفکاها را سه تا سه تا به این ترتیب درست می کنیم و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده باقلواهای آماده شده را روی کاغذ روغنی مرتب می چینیم.

باقیمانده کره را با برس روی باقلواها می مالیم و کمی صبر می کنیم تا کره به خورد باقلواها برود .

بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم .بعد از این که روی باقلواها طلایی شد از فر بیرون می آوریم و شربت ولرم را با ملاقه روی آنها می ریزیم و صبر می کنیم تا شربت به خورد باقلواها برود و خنک شود .

حالا باقلواها را به انذازه های دلخواه برش زده و با شکلات تلخ آب شده تزئین کرده و سرو می کنیم .

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

زن افغانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی یکی از عباراتی است که بسیار جستجو میشود. اگر به دنبال زن افغانی هستید این مطلب را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *