کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.
زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : ۲۵ دقیقه
۱ ساعت برای سرد شدن مواد
۴ ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد
مواد لازم : برای ۱۲ نفر
آرد سفید | ۱ پیمانه |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
شکلات شیرین ذوب شده | ۲ گرم |
آب | یک چهارم فنجان |
کره ی ذوب شده | یک دوم پیمانه |
شکر | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | یک دوم قاشق چای خوری |
شیر | یک دوم پیمانه |
کارامل | مقداری |
نارگیل | مقداری |
طرز تهیه :
۱ – در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.
۲ – از قبل فر را در درجه ی ۳۵۰ فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.
۳ – در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.
۴ – در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و ۳۰ ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .
۵ – خمیر آماده شده را به مدت ۲۵ دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.
۶ – کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .
برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک:
در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر در درجه ۳۵۰ فارنهایت قرار داده و ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.
ارزش غذایی کیک شکلات بستنی در هر وعده:
۱۲ گرم چربی اشباع شده
۲ گرم چربی اشباع نشده
۲۶۱ میلی گرم سدیم
۴۳ گرم کربوهیدرات
۲ گرم فیبر
۲۸ گرم شکر
۶ گرم پروتئین
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰کالری