فالوده شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی

در کشور ما کمتر کسی است که نداند فالوده شیرازی چیست و چه ویژگیهایی باید داشته باشد که بتوان آن را فالوده‌ای خوشمزه دانست. آشپز جام جم سرا در این نوشتار اصول اولیه تهیه فالوده شیرازی را گفته اما اگر سلیقه و کدبانوگری خودتان را همراه با طعمی که از یک فالوده خوب در ذهن دارید، به این اصول بیفزایید خواهید توانست تعریف و تمجید اعضای خانواده یا مهمانانتان را در پذیرایی با آن تجربه کنید.

مواد لازم:
شکر     ۲لیوان
رشته (نودل) برنجی      ۱۵۰گرم
آب     ۲لیوان
گلاب     ۱/۴لیوان

طرز تهیه:
رشته‌های فالوده را می‌توان از فروشگاه‌ها لوازم قنادی تهیه کرد که به صورت بسته‌ای فروخته می‌شوند. پس ابتدا رشته فالوده را تهیه می‌کنیم. سپس آب و شکر را خوب مخلوط می‌کنیم تا هر دو کاملا در هم حل شوند. گلاب را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا محلول غلیظ شود. آنگاه این محلول غلیظ را در ظرف فلزی ریخته و در فریزر می‌گذاریم.
رشته‌ها را در آب جوش می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت می‌پزیم. وقتی کاملا نرم شدند آن‌ها را داخل آبکش ریخته، روی آن آب کاملا سرد می‌ریزیم. پس از گذشت زمانی در حدود ۳ ساعت، ظرف قبلی را از فریزر درآورده، رشته‌ها را در آن می‌ریزیم و با قاشق، طوری که رشته‌ها از هم نپاشند محلول و رشته‌های نرم شده را به آرامی هم می‌زنیم و پس از اختلاط مواد، دوباره ظرف را در فریزر می‌گذاریم. ۱ ساعت بعد فالوده آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

این را هم بخوان :  بستنی طالبی

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

زن افغانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی یکی از عباراتی است که بسیار جستجو میشود. اگر به دنبال زن افغانی هستید این مطلب را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *