قرص ضد بارداری,عوارض و فواید

قرص ضد بارداری و عوارض و فواید آن

یکی از روش های مرسوم در امر تنظیم خانواده مصرف قرص های ضد بارداری است . برخی از خانم ها در اثر استفاده از انواع این قرص ها دچار عوارض خفیف می شوند.البته از فواید این قرص ها می توان  کاهش دردهای عادت ماهانه و درمان بیماری هایی چون اندومتریوز، تنبلی تخمدان و نامنظمی عادت ماهانه را نام برد در این مطلب به اجمال در مورد فواید و عوارض قرص های ضد بارداری می پردازیم و سوالات متداول در این مورد را پاسخ می دهیم ..

قرص‌های ضدبارداری از ترکیب دو نوع هورمون که به صورت طبیعی در بدن و از تخمدان‌ها آزاد می‌شوند، ساخته می‌شوند و با تاثیر بر تخمدان‌ها مانع از تخمک‌گذاری می‌ گردند. همین طور با نامناسب کردن شرایط دهانه رحم، مانع از عبور اسپرم و باروری می‌شوند.

این قرص ها مانند هر داروی دیگری دارای عوارضی است که باید به آنها توجه داشت، اما دلیلی ندارد که همه عوارض یا حتی یکی از عوارض در مصرف کننده بروز کند. عوارض کوتاه مدت چون چاقی، تهوع و استفراغ، سرگیجه، لک شدن صورت، بدخلقی، افسردگی و اضطراب معمولا در همان اولین روزهای مصرف ملاحظه شده و در صورت غیرقابل تحمل بودن از ادامه مصرف آن خودداری می شود، اما باید دانست برخی انواع جدیدترقرص های ضدبارداری این عوارض را ندارند و می توان از آنها به جای انواع قدیمی تر استفاده کرد.

برخلاف تصور عامه، قرص جلوگیری موجب نازایی نمی شود و مصرف طولانی مدت آن هم اثری بر باروری فرد ندارد و معمولا طی یکی دو ماه پس از قطع قرص، فرد تخمک گذاری دارد و می تواند باردار شود.

این را هم بخوان :  طراحی ناخن به رنگ آبی

از فواید قرص های جلوگیری کاهش دردهای عادت ماهانه و درمان بیماری هایی چون اندومتریوز، تنبلی تخمدان و نامنظمی عادت ماهانه است. همین طور این قرص ها میزان خونریزی عادت ماهانه را کم می کنند که مانع از بروز کم خونی در زنان می شود. همچنین این قرص ها از احتمال سرطان تخمدان و رحم می کاهند و به کسانی که سابقه این بیماری را در خانواده دارند، مصرف آن توصیه می شود. پس هنگام استفاده از قرص باید به این مزایای فوق العاده آن توجه کرد.

 همچنین قرص‌های ضد بارداری دارای پتانسیل لازم جهت اثرگذاری مثبت روی عملکرد مثانه هستندو زنانی که از قرص‌ها استفاده می کردند به ندرت مسائل مربوط به مشکلات ادراری  و مثانه‌ را گزارش دادند. در حالی که هیچ کاهشی در مشکلات ادراری استفاده کنندگان IUD دیده نشد.

محققان بر این باورند که استفاده از قرص‌های ضد بارداری  تا ۴۳ درصد کاهش خطر مشکلات ادراری در زمانی که مجرای مثانه تحت فشار قرار می‌گیرد را دارا است. همچنین این افراد با ۶۴ درصد کاهش خطر مشکلات ادراری فوری زمانی که شخص قادر به کنترل جریان ادراری خود نیست، رو به رو هستند.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

رابطه مقعدی

آیا رابطه مقعدی باعث بارداری می‌شود؟

اینجا به سوالی پرتکرار یعنی آیا رابطه مقعدی باعث بارداری می‌شود؟ پاسخ دادیم. واقعیت این است که رابطه مقعدی باعث بارداری نمیشود اما نکات مهمی در این باره هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *