کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی,یک نوع کباب اصفهانی

مواد لازم برای تهیه کباب حسینی:  

گوشت سردست گوسفند يا گوساله 800 گرم

پياز سه عدد

فلفل دلمه‌اي قرمز دو عدد

 

 گوجه‌فرنگي چهار تا پنج عدد

 روغن دو قاشق سوپخوري

زردچوبه يك قاشق مرباخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

سيخ كباب چوبي 20 عدد

  طرز تهيه:     

گوشت را پاك كرده و به قطعات 3×3 سانتي‌متر خرد مي‌كنيم. براي هر سيخ چهار الي پنج قطعه گوشت  كافي است. پياز، فلفل دلمه‌اي و گوجه‌فرنگي را حلقه حلقه مي‌كنيم و داخل قابلمه روغن،  قاشق مرباخوري نمك و  قاشق مرباخوري زردچوبه مي‌ريزيم.   يك رديف پياز ورقه شده بعد گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و سيخ‌هاي كباب و به همين ترتيب تا آخر اين كار را انجام مي‌دهيم. لابه‌لاي مواد كمي نمك، فلفل و زردچوبه پاشيده و روي مواد گوجه‌فرنگي مي‌چينيم. در قابلمه را بسته و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا پخته شوند.   سيخ‌ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در ديس ريخته و كباب‌ها را روي آن چيده و سرو مي‌نماييم.

این را هم بخوان :  راز زیباترین چشم‌های جهان

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

زن افغانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی یکی از عباراتی است که بسیار جستجو میشود. اگر به دنبال زن افغانی هستید این مطلب را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *