طرز تهیه بال مرغ کبابی به شیوه ای متفاوت
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بال مرغ کبابى به سبک مالزى برای ۴ نفر :
بال مرغ | ۲ کیلو گرم |
ماست | ۲۰۰ گرم |
پیاز بزرگ و رنده شده | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۱/۴ لیوان |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
لیمو ترش | ۲ عدد |
زعفران | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
عسل | ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه تندورى | ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه شان مخصوص مرغ کبابى | ۱/۲ بسته |
طرز تهیه بال مرغ کبابى به سبک مالزى :
همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنید، سپس بالهاى مرغ را تمیز شسته و درون مواد که از قبل آماده کرده اید بریزید و خوب مخلوط کنید بعد بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند .
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز که از قبل کمى چرب کرده اید بچینید سپس حرارت فر را کم کنید تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت یک ساعت بگذارید بپزد .
سپس بالهاى مرغ را تمیز شسته و درون مواد که از قبل آماده کرده اید بریزید و خوب مخلوط کنید بعد بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند .
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز که از قبل کمى چرب کرده اید بچینید سپس حرارت فر را کم کنید تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت یک ساعت بگذارید بپزد .