آموزش بستنی یخی توتفرنگی و انبه
مواد مورد نیاز :
۱ فنجان توتفرنگی رسیده، نازک قاچ شده
۱ عدد انبه، پوست کنده و قاچ شده
۱ قاشق سوپخوری شکر
۱ و ۳/۲ فنجان نکتار انبه
دستور تهیه :
دمای فریزر را تا جایی که میتوانید کاهش دهید. ۱۰ عدد چوب بستنی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم فرو ببرید.
تکههای توتفرنگی را در قالب بستنی بریزید و آن را خم کنید تا این تکهها روی هم انباشته نشوند. انبه و شکر را در یک مخلوطکن مخلوط کنید تا نرم شود. در حالیکه مخلوطکن روشن است، نکتار را داخل آن بریزید.
مخلوط انبه را روی توتفرنگیها بریزید تا قالب بستنی پر شود. به کمک یک سیخ فشار وارد کنید تا حبابهای هوا خارج شده و توتفرنگیها به خوبی توزیع شوند. قالب را بلند کرده و چوب بستنیها را اضافه کنید. به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت فریز کنید.
برای جدا کردن بستنیها قسمت بالایی قالبها را در آب ولرم قرار دهید تا شل شود، سپس انتهای آن را در یک ظرف پر از آب ولرم قرار دهید تا نرم شود. چوب بستنی را بکشید و آن را خارج کنید. میتوانید بستنیها را در کیسه فریزرهای زیپدار قرار دهید.