در ابتدا تخم مرغ را بصورت کامل میپذیم.
در حالی که تخم مرغ درحال پختن است یک قسمت از چهار طرف پاکت شیر را میبریم.
همچنین به یک چوب کوچک و یا یک مداد و ۲ عدد کش نیاز داریم.
بعد از اینکه تخممرغ بطور کامل پخت، بگذارید که برای مدت ۲ دقیقه خنک شود و سپس آن را پوست بگیرید.
مقوای نازک شیر را از وسط تا کنید و تخم مرغ را در وسط آن قرار دهید.
چوب را در وسط تخم مرغ قرار دهید و دو طرف چوب و مقوا را با کش ببندید.
در این حالت تخم مرغ را برای مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
سپس با دو نیم کردن تخم مرغ میتوانید هرطور که مایل هستید آن را تزئین کنید.
متاسفانه این فایل از سرور حذف شده است.