طرز تهیه نوشیدنی خنک مناسب فصل های بهار و تابستان
ابتدا هستههای هندوانه را جدا کرده، آب لیموترش تازه را میگیریم سپس سیب را به چندقسمت مساوی تقسیم کرده…
مواد لازم برای ۴ لیوان
هندوانه: حدود ۴۰۰ گرم
کمپوت آناناس: یک لیوان
آب کمپوت آناناس: نصف لیوان
کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: ۲ عدد
سیبسبز: ۲ عدد
یخ خرد شده: یک فنجان
شکر: نصف فنجان
روش تهیه :
ابتدا هستههای هندوانه را جدا کرده، آب لیموترش تازه را میگیریم سپس سیب را به چندقسمت مساوی تقسیم کرده، ضایعات وسط آن را خارج میکنیم اما احتیاجی نیست آن را پوست بگیریم. تمام مواد را داخل میکسر ریخته و اجازه میدهیم تا یکدست شوند، بهتر است کنجد را هم همان ابتدا اضافه کنیم تا کمی داخل میکسر خرد شده و عطر آن با مواد مخلوط شود. نوشیدنی را داخل لیوانهای مختلف تقسیم کرده و کناره آن را با لیموترش، میوههای مختلف و برگ آناناس تزئین میکنیم.