کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی با روکش شکلاتی

مواد لازم :
آب پرتقال   نصف پیمانه پلوپز
شکر          ۱ پیمانه پلوپز
روغن مایع   نصف پیمانه پلوپز
تخم مرغ      ۴ عدد
آرد              ۲ پیمانه پلوپز
بکینگ پودر   ۱۵ گرم
وانیل           ۵ گرم

 

طرز تهیه :(فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن میکنیم)

ابتدا آب پرتقال را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن میریزیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا با هم مخلوط شوند.

تخم مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم خوب مخلوط شوند.

 

بعد از آن روغن را اضافه کرده.

بعد ۲ قاشق از آرد را برمیداریم و کنار میگذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،ولی آرد را با چنگال هم میزنیم و خیلی هم نمیزنیم،چون اگر زیاد بزنیم باعث میشود کیک زیاد پف نکند.

این را هم بخوان :  روش های استفاده از رژ لب قرمز

مایه کیک را در قالب ۲۵ سانتی متری میریزیم و قالب را چرب میکنیم و کمی آرد میپاشیم اطراف آن و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد یا ۳۳۸ درجه فارنهایت و در طبقه وسط میگذاریم.

در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.

در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.

در آخر هم از این شکلات های مخصوص که برای کیک هست آب میکنم و میریزیم روی کیکمون و میتوانید برای آب شدن شکلات آن را داخل ماکروویو قرار بدهیم یا از روش بن ماری استفاده کنیم و مقدار لازم هم ۱۲۰ تا  ۱۵۰ گرم هستش.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

زن افغانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی

زن افغانی برای ازدواج با مرد ایرانی یکی از عباراتی است که بسیار جستجو میشود. اگر به دنبال زن افغانی هستید این مطلب را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *