طرز تهیه املت اسپانیایی
مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
شش عدد گوجه فرنگی
هشت عدد قارچ
یک عدد فلفل دلمه ای
نخود سبز پخته شده به میزان دلخواه
پودر آویشن
روغن زیتون
پیاز و سیر
شیوه پخت:
پیاز را پس از رنده کردن در روغن زیتون کمی تفت دهید. سپس سیر را به آن بیفزایید و تفت دهید. هیمن کار را بافلفل دلمه ای ریز شده نیز انجام دهید.
حال هر ۸ عدد قارچ را ۴ قسمت کنید و در همین مواد انقدر بچرخانید تا رنگش عوض شود. اکنون نوبت به افزودن گوجه فرنگیهای خرد شده رسیده است. تمامی این عملیات را حتما روی شعله ملایم اجاق انجام دهید. پس از انکه نمک و فلفل و ادویه را اضافه کردید تخم مرغ ها را یکی یکی روی غذا بشکنید و زرده ها را با چنگال بزنید. پس از انکه نخود سبز را اضافه کردید در ظرف غذا را ببندید تا با شعله ملایم بپزد.
مطمئن باشید پس از پختن زرده های تخم مرغ میل به خوردن غذا در شما و اهل خانواده دوچندان خواهد شد. قبل از سرو غذا روی آن کمی پودر آویشن بریزید و به همین سادگی املت اسپانیایی خود را میل کنید.