طرز تهیه کاپ کیک شکلات سفید
مواد لازم برای مایه کاپ کیک:
آرد سفید ۱۵۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۸ ق چ
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
پوست رنده شده پرتقال ۱ ق چ
پوست رنده شده لیمو ترش ۱ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
ماست معمولی ۶۰ میلی لیتر
شیر ۶۰ میلی لیتر
مواد لازم برای شکلات روی کاپ کیک:
کره نرم شده ۶۰ گرم
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
آب لیمو ۱ ق غ
آب پرتقال ۱ ق غ
طرز تهیه مایه کاپ کیک:
- فر را در دمای ۱۷۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
- قالب ۱۲ تایی مافین خود را با کاغذ های مافین پر کنید
- آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و شکلات سفید را روی بخار آب غیر مستقیم آب کنید
- کره ، شکر ، پوست پرتقال و پوست لیموی رنده شده را با همزن برقی هم زده تا به حالت کرم در آید و شکلات سفید آب شده و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید
- تخم مرغ ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست و شیر را به مایه اضافه کنید
- کرم به دست آمده را به مخلوط آب و نمک اضافه کنید و با همزن هم بزنید
- ۴/۳ کاغذ های مافین را با مایه پر کنید و بگذارید به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بپزد
طرز تهیه مایه شکلات سفید روی کاپ کیک:
- شکلات سفید را به روش بن ماری ( درون کاسه و روی بخار غیر مستقیم ) آب کنید
- شکلات آب شده ، کره ، شکر ، آب پرتقال و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و روی کاپ کیک های خنک شده بریزید و تزیین کنید.