سالاد بلغور به سبک مکزیکی

سالاد بلغور به سبک مکزیکی

سالاد بلغور به سبک مکزیکی با گوشت چرخ کرده، فلفل و ذرت

 

یک پشقاب از این سالاد حاوی، هیدرات کربن، پروتئین و سبزیجات می باشد و آماده کردن آن کمتر از یک ساعت از وقت شما را خواهد گرفت

مواد لارم برای ۶ تا ۸ نفر:
یک لیوان عدس سیاه
یک لیوان بلغور خرد شده
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیاز خرد شده
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ حبه سیر خرد شده
۴ عدد قارچ خرد شده
هویج خرد شده
۱۵۰ گرم دانه ذرت
۳ عدد گوجه که باید پوست و تخم آن را گرفته و خرد کنید
یک عدد فلفل سبز تند خرد شده
۲ عدد فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
۴۵۰ میلی لیتر سوپ مرغ و سبزیجات
نصف قاشق مرباخوری روغن چیلی
نصف دسته گشنیز
 
طرز تهیه:
۱٫ عدس سیاه را با مقدار زیادی آب به مدت نیم ساعت بپزید تا کاملا پخته و نرم شود. عدس را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲٫ پیاز را در یک دیگ متوسط سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و سرخ کردن را ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سیر، قارچ، هویج، ذرت، گوجه، فلفل، عدس، بلغور و سوپ مرغ را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. در دیگ را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
۳٫ بعد از پخت آن را به مدت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید، سپس روغن چیلی و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید.
این را هم بخوان :  طرز تهیه نان جوجه تیغی

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *