سالاد بلغور به سبک مکزیکی با گوشت چرخ کرده، فلفل و ذرت
یک پشقاب از این سالاد حاوی، هیدرات کربن، پروتئین و سبزیجات می باشد و آماده کردن آن کمتر از یک ساعت از وقت شما را خواهد گرفت
مواد لارم برای ۶ تا ۸ نفر:
یک لیوان عدس سیاه
یک لیوان بلغور خرد شده
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیاز خرد شده
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ حبه سیر خرد شده
۴ عدد قارچ خرد شده
هویج خرد شده
۱۵۰ گرم دانه ذرت
۳ عدد گوجه که باید پوست و تخم آن را گرفته و خرد کنید
یک عدد فلفل سبز تند خرد شده
۲ عدد فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
۴۵۰ میلی لیتر سوپ مرغ و سبزیجات
نصف قاشق مرباخوری روغن چیلی
نصف دسته گشنیز
طرز تهیه:
۱٫ عدس سیاه را با مقدار زیادی آب به مدت نیم ساعت بپزید تا کاملا پخته و نرم شود. عدس را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲٫ پیاز را در یک دیگ متوسط سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و سرخ کردن را ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سیر، قارچ، هویج، ذرت، گوجه، فلفل، عدس، بلغور و سوپ مرغ را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. در دیگ را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
۳٫ بعد از پخت آن را به مدت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید، سپس روغن چیلی و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید.