کیک شکلاتی آلمانی

کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

مواد اولیه : 

برای ۱۲ نفر
 
شکر                                                ۳۴۰ گرم
آرد                                                  ۱۷۰ گرم
پودر کاکائو             ۶۰ گرم + ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر                    ۳/۴ قاشق چای خوری
جوش شیرین                ۳/۴ قاشق چای خوری
نمک                           ۳/۴ قاشق چای خوری
شیر                                          ۳/۴ فنجان
کره                  ۶ قاشق غذاخوری (آب شده)
تخم مرغ                                         ۱ عدد
زرده تخم مرغ                                  ۱ عدد
وانیل                        ۳/۴ قاشق چای خوری
اسانس بادام             ۱/۸ قاشق چای خوری
آب                  ۳/۴ فنجان (آب جوشیده گرم)
پودر نارگیل                                   ۲۰۰ گرم
گردو                            ۱۱۵ گرم (خرد شده)
شیر                                          ۴۰۰ گرم
وانیل                            ۱ قاشق غذاخوری
کره                                           ۲۸۰ گرم
شکلات                                     ۲۸۵ گرم
شربت ذرت                  ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

طرز تهیه لایه های کیک:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب ها را با روغن چرب کنید و داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید.

شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
۳/۴ فنجان شیر، ۶ قاشق غذاخوری کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل و اسانس بادام را داخل یک کاسه بزرگ دیگر مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را با مخلوط آرد با هم زن برقی روی سرعت پایین به مدت یک دقیقه ترکیب کنید. سرعت دستگاه را پایین بیاورید و مقداری آب اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیر را بین سه قالب تقسیم کنید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از آن بگذارید کیکها به مدت ۱۵ دقیقه خنک شوند و با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید و داخل سینی قرار دهید و کاغذ ها را با دقت از کیک ها جدا کنید.

طرز تهیه مواد داخل کیک:

این را هم بخوان :  کیک ماست

دمای فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) کاهش دهید. پودر نارگیل را داخل یک دیس پهن بزرگ پخش کنید و گردوها را روی ظرف دیگر پخش کنید. گردو ها را در بالای فر و نارگیل ها را زیر آن قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۸ دقیقه تست کنید تا طلایی شوند و بعد از فر دربیاورید.
دمای فر به ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) افزایش دهید. ۴۰۰ گرم شیر را داخل یک دیس پیرکس گود بریزید و روی آن را محکم با فویل ببندید.

ظرف شیر را داخل یک ظرف پر از آب قرار دهید و سپس وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. بعد ظرف را از آب دربیاورید و شیر را با گردو و نارگیل و ۱ قاشق غذاخوری وانیل مخلوط کنید و روی آن فویل بکشید تا گرم بماند.

طرز تهیه سس:

۲۸۰ گرم کره را داخل یک قابلمه سه لیتری آب کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات و شربت ذرت را به آن اضافه کنید تا اینکه شکلات آب شود. یک پیمانه از سس را داخل یک کاسه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و باقیمانده سس را در دمای معمولی اتاق قرار دهید.

طرز چیدن کیک:

لایه اول کیک را روی سینی قرار دهید و روی آن نصف مخلوط نارگیل را بریزید و آرام با کاردک پخش کنید. سپس کیک دوم را قرار دهید و روی آن نصف دیگر مخلوط نارگیل را پخش کنید و روی آن کیک سوم را قرار دهید و روی آن سس سرد را پخش کنید. سس باقیمانده را روی حرارت ملایم گرم کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا براق و کمی رقیق شود. سس را روی کیک و دور تا دور آن پخش کنید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *