اقدام عجیب دختران اتیوپی برای شوهریابی

اقدام عجیب دختران اتیوپی برای شوهریابی

زنان کشور آفریقایی برای جذب همسریابی رسم عجیبی دارند. آنها اعتقاد دارند که قرار دادن صفحه‌های دایره‌ای بین دو لب خود باعث جذب مردان می‌شود.

یک دختر ۲۰ سالۀ اهل اتیوپی در این زمینه رکوردشکنی کرده است. بدین‌ترتیب که صفحه‌ای به شعاع تقریباً ۲۰ سانتی‌متر را بین لب‌های خود جای می‌دهد.

«آتایه الیگیداین» این صفحه را از گِل فشرده تهیه کرده است. محیط این صفحه نزدیک ۶۰ سانتی‌متر است.

به نوشتۀ روزنامۀ انگلیسی دیلی‌میل، رسم صفحه‌گذاری بین لب‌ها در زنان اتیوپی به اواخر قرن نوزدهم برمی‌گردد. دولت اتیوپی تا کنون برای ممنوعیت این رسم تدابیری اندیشیده است.

این را هم بخوان :  خوانندگی نسرین مقانلو

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

انشا با موضوع بار کج به منزل نمیرسد

نمونه انشا با موضوع بار کج به منزل نمی‌رسد

انشا با موضوع بار کج به منزل نمی‌رسد را در اینجا برای شما به طور کامل نوشتیم کافی است کپی کنید و به معلم خود تحویل دهید با دو عکس بسیار جذاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *