سر بریده یک مار کبری 20 دقیقه پس از جدا شدن از بدنش، آشپزی را که قصد داشت سر این مار را برای طبخ یک سوپ پرطرفدار قطعه قطعه کند، نیش زد.
«پنگ فن»، آشپز 44 ساله چینی، یک مار «کبرای هندوچینی» را برای پختن سوپ مار که یک غذای بسیار پرطرفدار در استان گوانگدونگ در جنوب این کشور است قطعه قطعه کرده بود. با وجود اینکه 20 دقیقه از جدا شدن سر مار از بدنش میگذشت، این کبری، بالاخره زهر خود را ریخت و پنگ فن را نیش زد و از پای در آورد. آشپز بینوا قبل از رسیدن کمک پزشکان و پادزهر با اثر کردن زهر کبری جان خود را از دست میدهد.