پای تره فرنگی

پای تره فرنگی

طرز تهیه پای تره فرنگی

آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  
پخت : ۸۰ دقیقه  
مواد لازم :

 کره  ۱۰۰ گرم
آرد  ۱۴۰ گرم
 نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری
 آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید )  ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه :
آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :

 

شیر  ١/٢ پیمانه
 * خامه  ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
 نمک و فلفل سیاه   کمی

* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.

طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

این را هم بخوان :  لواشک میوه ای ویژه پاییز و زمستان

مواد داخل پای تره فرنگی :

تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
هویج کوچک ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید  ۱ عدد
سیر خرد شده  ۱ حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *