کباب حسینی

کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی,یک نوع کباب اصفهانی

مواد لازم برای تهیه کباب حسینی:  

گوشت سردست گوسفند يا گوساله 800 گرم

پياز سه عدد

فلفل دلمه‌اي قرمز دو عدد

 

 گوجه‌فرنگي چهار تا پنج عدد

 روغن دو قاشق سوپخوري

زردچوبه يك قاشق مرباخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

سيخ كباب چوبي 20 عدد

  طرز تهيه:     

گوشت را پاك كرده و به قطعات 3×3 سانتي‌متر خرد مي‌كنيم. براي هر سيخ چهار الي پنج قطعه گوشت  كافي است. پياز، فلفل دلمه‌اي و گوجه‌فرنگي را حلقه حلقه مي‌كنيم و داخل قابلمه روغن،  قاشق مرباخوري نمك و  قاشق مرباخوري زردچوبه مي‌ريزيم.   يك رديف پياز ورقه شده بعد گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و سيخ‌هاي كباب و به همين ترتيب تا آخر اين كار را انجام مي‌دهيم. لابه‌لاي مواد كمي نمك، فلفل و زردچوبه پاشيده و روي مواد گوجه‌فرنگي مي‌چينيم. در قابلمه را بسته و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا پخته شوند.   سيخ‌ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در ديس ريخته و كباب‌ها را روي آن چيده و سرو مي‌نماييم.

این را هم بخوان :  کوبیده مرغ

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *