کباب حسینی

کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی,یک نوع کباب اصفهانی

مواد لازم برای تهیه کباب حسینی:  

گوشت سردست گوسفند یا گوساله ۸۰۰ گرم

پیاز سه عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز دو عدد

 

 گوجه‌فرنگی چهار تا پنج عدد

 روغن دو قاشق سوپخوری

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیخ کباب چوبی ۲۰ عدد

  طرز تهیه:     

گوشت را پاک کرده و به قطعات ۳×۳ سانتی‌متر خرد می‌کنیم. برای هر سیخ چهار الی پنج قطعه گوشت  کافی است. پیاز، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را حلقه حلقه می‌کنیم و داخل قابلمه روغن،  قاشق مرباخوری نمک و  قاشق مرباخوری زردچوبه می‌ریزیم.   یک ردیف پیاز ورقه شده بعد گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و سیخ‌های کباب و به همین ترتیب تا آخر این کار را انجام می‌دهیم. لابه‌لای مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده و روی مواد گوجه‌فرنگی می‌چینیم. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شوند.   سیخ‌ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در دیس ریخته و کباب‌ها را روی آن چیده و سرو می‌نماییم.

این را هم بخوان :  روش هایی ساده برای ایجاد تغییرات در چهره‌تان

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *