خوراکی عجیب در ژاپن

خوراکی عجیب در ژاپن

 ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند.

نام این خوراکی برگ سوخاری است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید.

 نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: ژاپنی ها دوست دارند هر چیزی را سوخاری کنند سپس آن را بخورند. آن ها اعتقاد دارند که اینگونه همه غذاها خوشمزه تر می شود پس هر خوراکی داشته باشند در روغن سوخاری می کنند و این باعث شده تا عجیب ترین چیزها را نیز سوخاری کرده و بخورند.

 

ژاپنی ها یک خوراکی جالب دارند که بیشتر در فصل پاییز آن را می خورند. نام این خوراکی “برگ سوخاری” است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست می آید.

همانطور که ما پایمان را روی این برگ های خشک می گذاریم تا از صدای شکستشان لذت ببریم، ژاپنی ها از خوردن آن ها لذت می برند. البته درست کردن این خوراکی به آسانی نیست و نمی توان به همین راحتی آن را درست کرد.

این را هم بخوان :  خوراکی های ژاپنی

برای درست کردن برگ سوخاری ابتدا باید برگ های مناسب را انتخاب کرده و آن را درون محلول آب و نمک برای مدت یک سال نگهداری کرد. پس از یکسال برگ ها در ارد و کنجد گذاشته شده و سپس در روغن زیاد سرخ می کنند. این برگ ها به همراه سس های مخصوص خورده می شوند.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

انشا با موضوع بار کج به منزل نمیرسد

نمونه انشا با موضوع بار کج به منزل نمی‌رسد

انشا با موضوع بار کج به منزل نمی‌رسد را در اینجا برای شما به طور کامل نوشتیم کافی است کپی کنید و به معلم خود تحویل دهید با دو عکس بسیار جذاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *