خندیدن زنان به معاون اردوغان

خندیدن زنان به معاون اردوغان

کمپین خندیدن زنان به معاون اردوغان

سخنرانی معاون نخست وزیر ترکیه و درخواست او برای عدم خندیدن زنان در ملا عام باعث واکنش منفی در رسانه های اجتماعی شده است.
ایندپندنت نوشت: سخنرانی معاون نخست وزیر ترکیه و درخواست او برای عدم خندیدن زنان در ملا عام باعث واکنش منفی در رسانه های اجتماعی شده است.
به گزارش انتخاب، هزاران نفر از زنان ترکیه با انتشار تصاویر خندیدن خود معاون نخست وزیر ترکیه را به سخره گرفتند.
براساس این گزارش، تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار عکس در این رابطه در رسانه های اجتماعی منتشر شده است.

 

معاون نخست وزیر ترکیه در واکنش به این جنجال ها گفت: برخی با تکه تکه کردن سخنانم، شروع به انتقاد کرده اند. این ادعایی بی پایه و زشت است.

وی افزود: کسانی که به تمام سخنانم گوش کرده باشند، متوجه سخنانم خواهند شد.

این را هم بخوان :  زایمان طبیعی در وسط خیابان

معاون اردوغان اضافه کرد: اگر من فقط گفته بودم زنان نباید بخندند، خب این حرف عاقلانه ای نبوده است. اما سخنان من بیشتر در مورد اخلاق بود.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

انشا با موضوع بار کج به منزل نمیرسد

نمونه انشا با موضوع بار کج به منزل نمی‌رسد

انشا با موضوع بار کج به منزل نمی‌رسد را در اینجا برای شما به طور کامل نوشتیم کافی است کپی کنید و به معلم خود تحویل دهید با دو عکس بسیار جذاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *