طرز تهیه آش گوجه فرنگی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی با آبغوره

مواد لازم:

لوبيا قرمز و چيتي                                         دو پيمانه
برنج                                                              دو پيمانه
پوره گوجه‌فرنگي                                         چهار پيمانه
آب قلم                                                        يك و نيم ليتر
سبزي آش                                                  يك كيلوگرم
نمك،  فلفل،  نعنا و پيازداغ                           به ميزان لازم
آبغوره                                                         يك پيمانه
زردچوبه                                                   يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
اين آش با توجه به داشتن گوجه‌فرنگي مي‌تواند در ماه مبارك رمضان نياز بدن به آب را تا حدي تامين كند در ضمن به دليل وجودآبغوره در آن طبع خنك دارد بنابراين اين آش را در سفره افطار خود بگذاريد و ما را هم از دعاهاي خود فراموش نكنيد.
لوبياها و برنج را از شب قبل خيس مي‌كنيم.  لوبيا را با آب قلم روي حرارت مي‌گذاريم و با كمي نمك و فلفل مي‌پزيم.  برنج،  پياز داغ و نعناداغ را اضافه و صبر مي‌كنيم تا برنج لعاب بدهد از اين لحظه به بعد بايد هر ازگاهي آش را هم بزنيم.  سبزي را افزوده و مي‌گذاريم تا آش كاملا جا بيفتد.  سپس پوره گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و 30 دقيقه زمان مي‌دهيم قبل از اين‌كه آش را سرو كنيمآبغوره را به آن اضافه مي‌كنيم.

این را هم بخوان :  مدل های جدید مانتو 93

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *