مضر بودن پارافین و مواد شیمایی روی میوه‌ ها

مضر بودن پارافین و مواد شیمایی روی میوه‌ ها

وزارت بهداشت مضر بودن پارافین و مواد شیمایی روی میوه‌ها را تایید کرد

وزیر بهداشت  با تایید اضافه کردن مواد شیمیایی و به ویژه پارافین به میوه‌ها در ایران از مردم خواست تا سیب را با پوست نخورند.

حسن قاضی‌زاده هاشمی روز جمعه (۱۴ آذر-۵ دسامبر) در گفتگویی با “باشگاه خبرنگاران”، با تاکید بر این‌که «مصرف مواد شیمیایی بر روی میوه‌ها مشکل جدیدی نیست» و «سال‌هاست که از مواد شیمیایی بر روی میوه‌ها استفاده می‌کنند» گفت: «معمولا کمتر محصولی یافت می‌شود که از سم و کود در آن استفاده نشده باشد.»

وی هم‌چنین، پارافین را از جمله محصولاتی دانست که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود و «قرار است این محصول مانند سایر داروها شناسنامه‌دار شود».

آقای هاشمی با بیان این‌که «میزان نیترات خیار و سیب نسبت به سایر میوه‌ها بیشتر است و مردم نباید از مصرف سیب غافل شوند» از آن‌ها خواست تا «میوه‌هایی مثل سیب را با پوست مصرف نکنند».

این را هم بخوان :  این میوه ها را حتما با پوست بخورید

علی‌اکبر سیاری، ‌معاون “وزارت بهداشت” نیز در گفتگویی با همین خبرگزاری گفت «کشاورزان جزو زحمتکش‌ترین اقشار جامعه هستند اما برای این‌که سیب و نارنگی زیباتر دیده شود، روغن پارافین را داخل گونی‌ سیب‌ها می‌ریزند.»

وی با تایید مضر بودن این روغن برای بدن اضافه کرد: «پارافین خود بسیار مضر است،‌ چه برسد به گریس و وازلین که جزو خطرناک‌ترین روغن‌‌ها محسوب می‌شوند.»

آقای سیاری با بیان این‌که «افراد باید در طی روز ۵ واحد میوه و سبزی مصرف کنند» به مردم توصیه کرد تا سیب‌ها و سبزیجات را “با دقت” بشویند.

درباره علیرضا (مدیر سایت)

علیرضا هستم، مدیر سایت شادابتور. علاقه مند به اینترنت و اهل مطالعه و البته کمی هم شوخ طبع ! موضوعات سلامتی و کمی طنز از زمینه های مورد علاقه من هست !

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *