میگو شانگهای

میگو شانگهای

طرز تهیه ی میگو شانگهای

میگو شانگهای

مواد لازم :

 میگوی متوسط با پوست  یک و نیم کیلو
 روغن گیاهی  4 قاشق سوپ خوری
 زنجبیل تازه  4 خلال
 پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت )  3 عدد
 سس سویا  4 قاشق سوپ خوری
شکر 3 قاشق سوپ خوری
سرکه 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .

روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .

این را هم بخوان :  طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *