کوکوی قارچ

کوکوی قارچ

طرز تهیه کوکوی قارچ

 


مواد لازم

•    ۲۰۰ گرم قارچ

•    ۶ عدد تخم مرغ

•    ۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده

•    ۲ قاشق غذاخوری كره

•    روغن

•    نمك و فلفل سیاه



طرز تهیه

1.    ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه روی حرارت كم اجاق تفت دهید. سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. 

2.    در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را بشكنید و هم بزنید. 

3.    روغن و کره را در تابه گرم کنید. مایه کوکو را درون آن بریزید و به محض سرخ شدن یك طرف كوكو، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

این را هم بخوان :  فوت و فن های کباب کوبیده

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *