دسر پلمبیر

دسر پلمبیر

طرز تهیه پلمبیر

مواد لازم

شیر یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
ورق ژلاتین ۲عدد
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۳۰ گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه ۱ پیمانه
خلال پسته ۳۰ گرم
مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به میزان لازم

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید سپس زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود حالا ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود سپس شیر را داغ کنید و ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید

این را هم بخوان :  تاثیر فشار خون بر رابطه جنسی

خامه را با پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفیده را با هم زن هم بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید

ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید سپس این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *