دلمه انجیر

دلمه انجیر

طرز تهیه دلمه انجیر

برای ۴ نفر

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه + ۶ ساعت زمان برای خیساندن

زمان پخت : ۳۵ دقیقه

مواد لازم :

برگ چای ۱ قاشق مربا خوری

انجیر خشک ۲۵۰ گرم

گردوی خرد شده تقریبا ۲ قاشق غذاخوری

بادام خرد شده تقریبا ۲ قاشق غذاخوری

پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق مرباخوری

ماست ۱۸۰ میلی لیتر برای سرو کردن

مواد لازم برای تهیه ی شربت :

گلاب ۶۰ میلی لیتر

عسل ۳ قاشق غذاخوری

برگ بو ۳عدد

پوست لیموی رنده شده مقداری

طرز تهیه :

برگ های چای را به مدت ۲- ۳ دقیقه داخل آب جوش ریخته دم کنید . چای آماده شده را درون یک ظرف متوسط  بریزید و انجیرها اضافه کنید . اجازه دهید به مدت ۶ساعت خیس خورده و نرم شوند .

انجیر ها را آبکش کنید . آبش را نگه دارید .

گردو ها ، بادام ها و پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید .

این را هم بخوان :  تاثیر حنا بر مو

با یک چاقوی تیز پایین انجیرها را برش بزنید و داخلشان را از مخلوط  بالا پر کنید . بعد انجیرها را داخل ظرف فر بچینید به طوری که دسته ی انجیرها رو به بالا باشد .

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید .

طرز تهیه ی شربت :

آب چای کنار گذاشته را به همراه گلاب ، عسل ، رنده ی پوست لیمو و برگ بو داخل قابلمه ای کوچک بریزید . روی شعله ی متوسط بگذارید تا بجوشد . زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به صورت آرام بجوشد . شربت آماده شده را به صورت گرم روی انجیرها بریزید . سپس آنها را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .

دلمه ی انجیر آماده است .انجیرها را در ۴ پیش دستی بگذارید و به همراه یک قاشق غذاخوری ماست سرو کنید .

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *