شیرینی ترد سیب و دارچین

شیرینی ترد سیب و دارچین

طرز تهیه شیرینی سیب و دارچین

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
خمیر نان                                   ۹ رول (خمیر دارچینی)
سیب          ۵۹۵ گرم (بدون پوست و هسته و خرد شده)
شکر قهوه ای                                               ۱۵۰ گرم
جو                                                          ۳/۴ فنجان
گردو                                         ۳/۴ فنجان (خرد شده)
آرد                                                               ۳۰ گرم
کره                                              ۵۵ گرم (نرم شده)
این را هم بخوان :  تورون جیونا,شیرینی اسپانیایی

طرز تهیه:

خمیر دارچینی را روی سینی چرب شده ۲۲ در ۳۳ سانتیمتری قرار دهید و سیب را روی آنها پخش کنید.

در یک کاسه، شکر، جو، گردو، آرد و کره را با یکدیگر مخلوط کنید و روی سیب بریزید و به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد و بعد بگذارید خنک شوند و سرو نمایید.

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی

محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی: چه چیزی باید بدانید؟

همه چیز درباره محدودیت‌ها و عوارض قرص‌های اورژانسی را در این مطلب از سایت شادابتور بخوانید و یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *