خانه / سبک زندگی / خورشت زرشک

خورشت زرشک

طرز تهیه خورشت زرشک

مواد اولیه :

برای ۷ نفر
گوشت            ۷۵۰گرم (گوسفندی و با استخوان)
زرشک                                                ۲۵۰گرم
لپه                                               نصف پیمانه
پیاز                                                      ۲عدد
روغن                                          به میزان لازم
نمک                                            به میزان لازم
فلفل                                           به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میکنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میکنیم و بعد گوشت گوسفند
را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد. لپه را شسته و کمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.

نکات:

۱)این خورش غذایی کردی است.

۲)بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

۳)لپه را حتما از شب قبل خیس کرده و آبش را ۳بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

۴)در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید

این را هم بخوان :  مدل جدید لباس مجلسی زنانه

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

فواید رابطه جنسی سالم در سلامت جسم و زیبایی پوست

داشتن رابطه جنسی سالم تاثیرات زیادی بر افزایش سطح سلامت بدن و پوست شما خواهد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *