خانه / سبک زندگی / خورشت زرشک

خورشت زرشک

طرز تهیه خورشت زرشک

مواد اولیه :

برای ۷ نفر
گوشت            ۷۵۰گرم (گوسفندی و با استخوان)
زرشک                                                ۲۵۰گرم
لپه                                               نصف پیمانه
پیاز                                                      ۲عدد
روغن                                          به میزان لازم
نمک                                            به میزان لازم
فلفل                                           به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میکنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میکنیم و بعد گوشت گوسفند
را به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد. لپه را شسته و کمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.

نکات:

۱)این خورش غذایی کردی است.

۲)بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

۳)لپه را حتما از شب قبل خیس کرده و آبش را ۳بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

۴)در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید

این را هم بخوان :  سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

تهران، پایتخت جراحی بینی در جهان

به ادعای رییس “انجمن جراحان پلاستیک” روزانه بیش از ۳۰۰ عمل جراحی بینی در شهر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *