خانه / سبک زندگی / سالاد بلغور به سبک مکزیکی

سالاد بلغور به سبک مکزیکی

سالاد بلغور به سبک مکزیکی با گوشت چرخ کرده، فلفل و ذرت

یک پشقاب از این سالاد حاوی، هیدرات کربن، پروتئین و سبزیجات می باشد و آماده کردن آن کمتر از یک ساعت از وقت شما را خواهد گرفت

مواد لارم برای ۶ تا ۸ نفر:
یک لیوان عدس سیاه
یک لیوان بلغور خرد شده
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیاز خرد شده
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ حبه سیر خرد شده
۴ عدد قارچ خرد شده
هویج خرد شده
۱۵۰ گرم دانه ذرت
۳ عدد گوجه که باید پوست و تخم آن را گرفته و خرد کنید
یک عدد فلفل سبز تند خرد شده
۲ عدد فلفل دلمه ای به رنگ دلخواه
۴۵۰ میلی لیتر سوپ مرغ و سبزیجات
نصف قاشق مرباخوری روغن چیلی
نصف دسته گشنیز
 
طرز تهیه:
۱٫ عدس سیاه را با مقدار زیادی آب به مدت نیم ساعت بپزید تا کاملا پخته و نرم شود. عدس را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲٫ پیاز را در یک دیگ متوسط سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و سرخ کردن را ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سیر، قارچ، هویج، ذرت، گوجه، فلفل، عدس، بلغور و سوپ مرغ را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. در دیگ را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
۳٫ بعد از پخت آن را به مدت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید، سپس روغن چیلی و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید.
این را هم بخوان :  طرز تهیه سی شوان

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

تهران، پایتخت جراحی بینی در جهان

به ادعای رییس “انجمن جراحان پلاستیک” روزانه بیش از ۳۰۰ عمل جراحی بینی در شهر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *