خانه / سبک زندگی / سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

زمان تهیه و پخت: ۵۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای ۶ نفر

میگو
 ۳۵۰ گرم
 پیازچه۴ ساقه 
روغن کانولایک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز
۲٫۵ پیمانه
سیر رنده شدهسه حبه 
زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق غذاخوری
  آب۶ پیمانه
گل‌چه‌های کلم بروکلییک پیمانه
سس سویادو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده¼ قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده۴ پیمانه
پوست لیمو رنده شدهدو قاشق چایخوری
آب لیموترشدو قاشق غذاخوری
روغن کنجدیک قاشق غذاخوری
 دانه کنجد بودادهبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد
۱٫ میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

۲٫ پیازچه‌ها را خرد کنید. بخش سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچه‌ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید.

۳٫ آب، بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در اجازه دهید دو دقیقه نیم‌جوش شوند.

۴٫ میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید با دانه‌های کنجد تزئین و سرو کنید.

این را هم بخوان :  طرز تهیه سوپ رژیمی

درباره مرجان

مرجان هستم، نویسنده شادابتور. علاقه مندان به طراحی سایت و اینترنت و خصوصاً وبگردی. نظراتتون را در مورد نوشته های من ارسال کنید.

این را هم بخوان

فواید رابطه جنسی سالم در سلامت جسم و زیبایی پوست

داشتن رابطه جنسی سالم تاثیرات زیادی بر افزایش سطح سلامت بدن و پوست شما خواهد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً جمع زیر را انجام دهید *